6+1 fogyokura


Mindenki másra esküszik, és mivel szervezetünk valóban nem működhet ugyanúgy, így lehet, hogy amelyik diéta 6+1 fogyokura számára ideális, az másnak csak minimális fogyást biztosít.

6+1 fogyokura

Van azonban egy olyan módszer, amely választásával nem kell éhezni, finom falatok készíthetőek el, és a megfelelő mozgással együtt szinte garantált, hogy fogyáshoz vezet. Miként nevéből is adódik, hat napon keresztül 6+1 fogyokura az előírt alapanyagok felhasználásával készült ételek fogyaszthatóak, a plusz egy nap pedig a bűnözésre alkalmas, ekkor lehet a kimaradt táplálékok közül válogatni, és mértékletesen ugyan, de mégis kicsit lazítani.

Mit ehetsz a diéta idején? A felhasználható alapanyagok mennyiségileg egy piramisra emlékeztetnek leginkább. Elsősorban salátákat, friss zöldségeket és ezek párolt formáját szabad fogyasztani.

6+1 fogyokura

Ezek mellé jön a fehérje, amit szárnyasok, egyéb húsfélék és halak teszik ki, természetesen nem rántott formában, hanem sütve, grillezve. Ezután következnek, már kisebb mennyiségben a 6+1 fogyokura, olajok, és egyéb húskészítmények, melyeket hüvelyesek és olajos magvak fogyasztásával lehet kiegészíteni.

Amennyiben vegetáriánus étrendet követsz, akkor a helyzet egy kicsit bonyolódik, és az állati eredetű 6+1 fogyokura növényi forrásokkal kell kiegészíteni ahhoz, hogy a szervezet hozzájusson minden szükséges tápanyaghoz.

6+1 fogyokura

Időtartam: Az, hogy mennyi ideig fogod tartani a diétát, természetesen az elérni kívánt heti étrend időseknek is függ. Minden esetben gondold át, miért, és főleg mennyit szeretnél leadni. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egészséges ütemben maximum heti kilótól szabadulhatsz meg.

6+1 fogyokura

Erre garancia nincs, hiszen a mozgástól, valamint egyéni adottságaidtól is függ a fogyás gyorsasága. Ezek a cikkek is érdekelhetnek:.

Ha nem vagy híve a drasztikus életmódváltásoknak, dr. Howard Shapiro módszerét neked találták ki. A táplálkozástudománnyal, illetve súlyproblémákkal foglalkozó elismert orvos módszerét már több mint 20 éve sikerrel alkalmazzák a fogyni vágyók. A 30 napos diéta egyik nagy előnye, hogy nem szigorú fogyókúrás étrend, így könnyen életmódprogrammá alakítható.