Beyonce diéta. Képeken az eredmény: 30 kilót adott le Beyoncé - Fogyókúra | Femina


Így fogyott le Beyoncé az ikrei születése után MME Az ikrek születése után Beyoncé úgy érezte, teljes életmódváltásra van szüksége ahhoz, hogy visszanyerhesse a terhessége előtti súlyát. Nagyon szigorú diétát követett és rendszeresen sportolt, a kemény munka pedig hamar meghozta a gyümölcsét: a szülés után néhány hónappal már nyoma sem volt a plusz kilóknak.

14 napos diéta étrend hogy lehet gyorsan fogyni

Most elárulta, mi a titka! Beyoncé a Netflix új dokumentumfilmjében, a Homecomingban árulta el, hogy rendkívül nehéz terhessége volt.

Sosem lehetek ugyanolyan fizikailag. Bár a terhessége alatt közel kilót nyomott, alig pár hónappal a szülés után már nyoma sem volt a plusz kilóknak.

fogyokuras gyógyszer fogyókúrás tabletta vélemények

Beyoncé beyonce által megosztott bejegyzésOkt És hogy ezt minek köszönheti? A kőkemény diétájának!

hoodia ára dash étrend

Beyoncé ugyanis nem csak vegán életmódra váltottbeyonce diéta a cukrot, a szénhidrátot és az alkoholt is teljesen elhagyta. Beyoncé beyonce diéta által megosztott bejegyzésÁpr Hetente többször járt kardióedzésekre és olykor súlyzozott is.

derék karcsúsító diéta fogyas utani csikok

A testem és az elmém nem volt összhangban - az elmém nem volt ott. Az elmém a gyerekeimmel akart lenni. Számomra ez hatalmas teljesítmény.

a legjobb fogyókúrás tea 7 kg fogyas