Blog - Prücsök Játék - használt játék webáruház
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 15000 HUF
Vissza

Utazás Prücsökországba I. rész

Blog - 2017-09-27

Gondoltatok már arra, hogy a játékok vajon hogyan kerülnek Webáruházunkba? Folytatásos mesénk erre ad választ Nektek.

"Végtelenül szomorú vagyok és elkeseredett. Egy zsák mélyén heverek a sötét pincében néhány társammal. Hideg van, a levegő dohos, fázom és félek. Azt hiszem, kiszanáltak.
Nem pontosan tudom, hogy ez mit jelent, de az biztos, hogy ebből a szanálásból még soha senki nem jött vissza. Ott voltak például a csörgők és egyéb babajátékok. Hosszú idő óta nem játszott már velük az Emberke, csak hevertek a ládika alján. Azután egy szép tavaszi reggelen, amikor az Emberke óvodába ment, Anyuka bejött a szobába egy nagy zsákkal a hóna alatt. Szörnyen ijesztő volt. Az összes dobozt kiborította, a polcokról mindenkit lesöpört a földre, majd egyesével mindenkit a kezébe vett, alaposan szemügyre véve, dudorászott közben elmélyülten és döntött. Senki nem tudta, hogy mi alapján. Volt akit a zsákba dobott és volt akit vissza a játékos dobozba. Ekkor kerültek ki a csörgők és soha többé nem láttuk Őket. Pedig vidám kis csapat voltak, igaz, kissé bugyuták. Tulajdonképpen mindenen képesek voltak vihogni. Maci a mindentudó, a legrégebbi lakó, aki mindig az ágyon lakott, szerintem Ő tudta a titkot. Láttam a szemében. De nem szólt egy szót sem. Olykor Ő is eltűnt, de nem zsákban, csak úgy, az Anyuka hóna alatt. Később viszont mindig visszatért, illatosan, rendezetten. Maci azt mesélte, hogy az Anyuka betette egy gépbe, ahol vizes lett, nagyon melege volt, sokáig pörgött, majd kivették onnan és visszakerült az Emberke ágyába. Maci most lapított. Mindig lapít, amikor a zsákot látja. Kicsit nagyképű egyébként, azt mondja, hogy az ágyon lakni kiváltság, ami csak néhány játéknak adatik meg. De ilyenkor bezzeg behúzza fülét-farkát.
Szóval a csörgők elkerültek. Később is voltak hasonló események időnként, ilyenkor mindenki rettegett, nehogy a zsákban végezze. Tigris, aki az egyik legvidámabb lakó volt, azt mondta, hogy Ő kíváncsi és szívesen elmenne a zsákkal. Szanáláskor képes volt még a zsákba esni is, de az Anyuka mindig kivette és visszarakta a polcra. Mondom, nem százas a nő! Semmi logika nincs a tetteiben.
Hát így ment ez, teljesen random módon. A többiekkel nem beszéltünk a zsákról, kerültük a témát. Örültünk, ha játszott velünk az Emberke, és amikor nem volt otthon, mi akkor is jól szórakoztunk. Főleg, amikor kártyák és társasjátékok is kerültek a polcokra. Na az volt csak az igazi jó világ.
Béka ötlete volt, hogy nyissuk ki az egyik dobozt. Én egy kicsit féltem ,hogy mi lesz ha hazajön az Emberke és meglát minket kártyázni. De Béka nem félt semmitől, ugyan már -mondta, ha nyílik az ajtó, mindenki hanyatt vágja magát és kész. Semmi nem történhet. Béka nagyon szeretett kártyázni, mindig egy szál marokkót tett a szájába, elvette Bob sapkáját, a szemébe húzta és úgy tudta keverni a kártyapaklit, mint senki más. Valójában csak Ő tudott keverni, mi még a szabályokat sem tudtuk, tőle tanultunk mindent.
Mennyire fog hiányozni Béka...és Tigris. Szerintem Ők nincsenek itt a zsákban. Még nem tudom pontosan, hogy kik vannak itt, mukkanni sem mertünk, mióta lehoztak minket ide.
A zsák büdös és nagyon össze vagyunk préselve. Megpróbálok aludni. Talán reggel megtudjuk, hogy mi lesz velünk..."

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 15000 HUF

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data