VÉGKIÁRUSÍTÁS!!! A webáruház 2019.04.20.-án végleg bezár. -
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 20000 HUF
Vissza

Utazás Prücsökországba III. rész

Blog - 2017-10-11

Gondoltatok már arra, hogy a játékok vajon hogyan kerülnek Webáruházunkba? Folytatásos mesénk erre ad választ Nektek. (3. rész)

Utazás Prücsökországba
III. rész

Mind körbeültük Békát, aki csak mesélt és mesélt egész éjjel. Megtudtuk, hogy reggel teherautókkal a kikötőbe szállítanak minket. Ott hajóra pakolnak és különféle országokba kerülünk. Ha szerencsénk van, akkor nem válogatnak szét, így jó eséllyel azonos helyre érkezünk majd. Az utazás hosszú lesz és kimerítő.
Megérkezéskor újra teherautókba pakolnak, bár az is lehet, hogy vonatra. Innen is vár még ránk egy hosszas utazás, míg végül egy újabb elosztóba kerülünk. Ott már gondos kezek várnak minket, akik elvisznek magukkal, kicsinosítanak, lemossák rólunk az út porát és ha minden jól megy, akkor új Emberkékhez kerülhetünk...
Minden úgy történt, ahogyan Béka mesélte.
És most itt vagyok.
Tisztán, új reményekkel várom, hogy újra legyen nekem is Emberkém.
Szeretek itt lenni, Ági kedves és gondos, Prücsökország is barátságos hely. Valami webáruház, nem tudom, hogy ez mit jelent. Azt tudom, hogy mindenkiről készül egy fotó, ami alapján választani tudnak az Emberkék.
Jó lenne újra egy gyerekszobában élni, újra fontosnak érezni magam.
Béka barátom is itt van velem. Megpróbálok rákerülni a fotóra, ami róla készül, hátha egy Emberke mindkettőnket kiválaszt, így továbbra is együtt maradhatunk.

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 20000 HUF

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data