C9 étrend


Sőt, remekül vagyok! Az elsődleges célom teljesült, fogytam. És igen, számomra továbbra is sikerélmény ráállni a mérlegre és azt a számot látni, amit ok-nak gondolok. Tudom mekkora munka van mögötte és tudom mennyire könnyen lehetne tíz, húsz kilóval is több.

c9 étrend 3 kg fogyás 1 hét alatt

A másodlagos célom is teljesült, helyreraktam magam lelkileg. Tisztáztam a viszonyom az evéssel, helyreraktam a határokat és a lelkem is könnyebb lett. Fogadjunk, hogy benneteket sokkal jobban érdekel, hogy mi ez az egész? Az úgy kezdődött, hogy megkeresett egy doktornő, akit alig 25 éve ismerek. Tudja mivel foglalkozom, és gondolta ajánl nekem valamit. Hárítottam, menekültem, gondolkodási időt kértem.

Utánanéztem, más orvos és c9 étrend orvos ismerőseimet is megkérdeztem. Olyanokkal is beszéltem, akik c9 étrend már és olyanokkal is, akik a cég más termékeit rendszeresen használják. Tudom, hogy jó, de akkor is.

Aztán pár hónapja megbolydult körülöttem minden.

c9 étrend bőrplasztika fogyás után

Felborult a lelki egyensúlyom, ami magával rántotta az étkezésem is. Igazából a rendszertelen, egészségtelen és újra rossz szokásoktól hemzsegő kajálásom döbbentett rá, hogy valami nagyon nem oké. Bárhogy próbálkoztam, nem tudtam kitisztítani a gondolataimat.

De volt egy találkozóm a doktornővel, végighallgattam.

Egészség és anyagi biztonság

Ahogy mesélte, hogy mi micsoda, milyen hatások vannak és milyen tapasztalatok, valami kattant bennem és eldöntöttem, hogy ez kell nekem. Ki akarom próbálni. Úgy éreztem hiteltelen lennék, ha a lassú fogyásban rejlő értékekről papolnék nektek, miközben valami egészen mással kísérletezem, ezért vállaltam a nyilvánosságot.

  • Leggyorsabb fogyás combról
  • Csak akkor fogj hozzá, ha készen állsz arra, hogy a füzetben leírtakat pontól-pontra következetesen betartod.
  • ÉTREND- ÉS MOZGÁSPROGRAM | Van megoldás!
  • A Forever C9 program leírása - FIT Programok Regivel
  • Regi — Facebook A Forever C9 csomag tartalma: Fontos tudni, hogy a Forever termékek természetes alapanyagokból készülő, prémium termékek, többek között a természetgyógyászok Országos Szövetségének ajánlásával kerülnek forgalomba.
  • Без сомнения, ты веришь, что так будет лучше; я же думаю, что ты ошибаешься.

A Forever Living Products c9 programja, egy csinos lila doboz, benne egy csomó kinccsel és meglepetéssel. A konyhapulton pihenve várta augusztus harmadikát, hogy felbontsam és elkezdjem használni a tartalmát.

A történet folytatását már ismeritek. Aki lemaradt, ezen az oldalon elolvashatja: leskovicsandrea.

Aloe Vera Gél® Képzeld el, hogy kibontasz egy csodás Aloe levelet és rögtön fogyasztod a benne található értékes taplálékot. A csodálatos aloe levél több mint féle összetevőt tartalmaz.

A csomag Kettő is volt benne, abból a bizonyos Aloe Vera gélből, amivel vagy 20 éve apukám hazaállított, hogy milyen nagyszerű. Akkor is az volt, most is az.

Mennyit lehet fogyni a C9 program alatt? Hát persze, hogy ezt: Mennyit lehet fogyni a C9 program alatt?

Csak akkor még egyikünket sem igazán érdekelte az egészsége. Emellett egy csokis shakepor, hivatalos nevén Forever Lite Ultra Chocolate csücsült a dobozkában, vízzel kellett összerázni. Kaptam hozzá egy menő c9 étrend shakert, bpa mentes, nagyon tetszik.

View Larger Image C9 Megjegyzem, magamból indulok ki, mert meglepetésemre az agyam igencsak elkezdett bombázni a kajahiány érzésével. Mindenhol, ahol az agyad elhiteti veled, hogy a kaja irányítja az életedet, figyelmen kívül hagyva biológiai érzeteidet, mint pl. Milyen döntéseid, berögződéseid, ítélkezéseid vannak a testeddel, a szokásaiddal, az étkezéssel és mennyiben tagadod meg, c9 étrend kreálsz hazugságokat ezekkel kapcsolatban? Minden, amit ez felhoz hajlandó vagy elpusztítani és nem teremtetté tenni?

A shake eleinte nem ízlett, de hideg és kevesebb vízzel készítve, majdnem megkedveltem a végére. Tabletták is voltak, hülyebiztosan kiporciózva, nagyon tetszett. Így csak egyszer sikerült elszúrnom. De ez már tényleg nem rajtuk múlt.

A Forever C9 fit program leírása – első és második nap

A rostot el ne felejtsem! Forever Fiber néven fut, cuki kis egységcsomagokban, vízzel keverve kellett fogyasztani. Az első két nap a fenti összetevőket vehettem csak magamhoz, jól meghatározott sorrendben, és vizet ittam rengeteget. A második naptól egy főétkezés, max kalóriával engedélyezett. Emellett a program engedélyezi a zöldségek és gyümölcsök étkezések közötti fogyasztását.

c9 étrend fogyókúrás húsételek

Ezt én nem engedélyeztem magamnak. Mert nasi ügyben dolgom volt velem. Ma van az utolsó nap. Mára 2 főétkezés is engedélyezve van. Őszintén, kicsit sajnálom és nagyon nem bánom hogy vége. Nagyszerű tapasztalat volt és nagyon jót tett.

ÉLETMÓD TANÁCSOK

Annyira jól bírtam, hogy olyan sokat dolgoztam mellette, mint már nagyon régen. Hogy hogyan tovább? Reggelire marad az Aloe meg a shake, kipróbálom a vaníliásat, hátha az jobb. C9 étrend főétkezésekre figyelek, a nasit pedig továbbra is c9 étrend.

Nem fogyókúra, nem diéta, hát mi ez a C9 program Aminoteinnel?

De úgyse bírom ki, hogy ne számoljak be nektek részletesen róla. C9 étrend nagy kérdés, hogy ajánlom-e kipróbálásra? Kipróbálásra nem, semmiképpen. Ezt vagy komolyan csinálod, vagy sehogy. Különben beledöglesz, vagy feladod, garantálom.

C9 - Clean 9 - Forever Living Fitness Plan

De ha úgy gondolod, hogy érdekel téged ez az utazás, megnéznéd mennyit tud alakítani a testeden a c9 és lelkileg is fejlődnél, van neked valamim. Én készítettem neked. Mert olyan nincs, hogy én megtanulok és kidolgozok valamit és azt ne osszam meg.