Cellulit diéta. Okos étkezéssel a cellulit ellen
Porada dietetyka - dieta na cellulit
Feszesítő Falatok Szója : fitohormonjai feszesítik a kötőszöveteket, és segítenek megőrizni a bőr szépségét. Citrusfélék : a bennük levő bioflavonoidok gyulladásellenes, szabadgyökfogó hatásuk cellulit diéta kitűnő bőrtápláló és -regeneráló anyagok.
Csipkebogyó : legfontosabb hatóanyaga a C-vitamin, amely szilárdítja a kötőszövetet, emellett A- B1- B2- P- és K-vitamin is található benne.
Babcsíra: a bőrre speciális étrendek hatással levő E-vitaminban gazdag. Szőlőmagolaj: az egyik leghatékonyabb bőrfeszesítő, mivel gazdag antioxidáns hatású anyagokban és telítetlen zsírsavakban, mint például a linolsav.
Brokkoli, zeller : szembefordulnak a szervezet természetes vízvisszatartó hatásával, így nagy szerepük lehet abban, hogy a bőr feszes maradjon. Ásványi erő Vas: A vastartalmú élelmiszerek segíthetnek megelőzni a narancsbőr kialakulását.
Fogyasszon minél több mandulát, mazsolát, lencsét és spenótot! Kálium: Ha sok sóban gazdag ételt fogyasztunk, testünk szöveteiben víz halmozódik fel.
Ne sózzuk túl az ételeket, és cellulit diéta cellulit diéta több káliumban gazdag ételt, mint például ananászt, céklát, lencsét és cseresznyét. Cink: Hiányában meggyengülhet a kötőszövet. Hogy ez ne következzen be, egyen májat, tojást, teljes kiőrlésű gabonaféléket és olajos magvakat. Magnézium: A bab, a borsó és a banán magnéziummal látja el a szervezetet.
Ez az ásványi anyag gátolja a bőr idő előtti öregedését.