Diéta bulgur


3 hónap alatt 10 kg fogyás

A bulgur régóta a közel-keleti konyha meghatározó alapanyaga. A gabona külsőre nagyon hasonlít a rizsre, ám azzal ellentétben nem ragad össze, ráadásul gyorsabban elkészíthető: a bolti, diéta bulgur változatot elég forró vízzel leönteni, majd hagyni, hogy jól megszívja diéta bulgur. Mivel feldolgozása során a búzaszemek csak minimálisan sérülnek, a szemek jobban megőrzik vitamin- és ásványianyag-tartalmukat.

c9 program étrend

Bulgur a diéta alatt Fogyókúrás felhasználását tekintve a bulgur kalóriaszegényebb a barna rizsnél diéta bulgur a quinoánál, teljes kiőrlésű gabona lévén megakadályozza a vércukorszint hatalmas kilengéseit, ezáltal hosszú időre eltelít.

Kutatások szerint továbbá olyan jótékony növényi vegyületeket - elsősorban rostokat és fitonutrienseket - tartalmaz, melyek megkönnyítik a súlyfelesleg leadását. A bulgur a kiegyensúlyozott diéta részeként aktívan hozzájárulhat a súlyvesztéshez és az egészség fenntartásához.

2 hét alatt 10 kg fogyás

Ha viszont a diétázó gyomorproblémákkal küzd, mindenképp forduljon orvoshoz, nehogy a magas rosttartalom még több gondot okozzon. Egyébiránt a bulgur változatosan elkészíthető, az alábbi receptekből pedig kiderül, hogy nemcsak köretként ideális.

fogyokura 50 felett