Figu diéta


  • Fogyni akarok 5 kg-ot
  • Sok diéta jellemzően egyoldalú, és gyakran hiányos táplálkozáshoz vezet.
  • A shake-ek, a levesek, a müzli és a szeletek gyorsan elkészíthetők.
  • Figuactiv a 28 napos diéta program egy összetett megoldás a gyors és könnyű súlyvesztéshez és a súly megtartásához!

Kapcsolat Fogyni varázslat? Ha kellőképpen motivált vagy, és csak a hatékony támogatás hibádzik, ne is keress tovább! Leld kedved a diétában és meglátod, a fogyókúra nem is olyan nehéz.

28 napos Figu Active diéta program profi csomag, Body Mission

Csak úgy olvadnak majd azok a fránya kilók! Képzeld el, hogy tükörbe nézel és végre elégedett vagy azzal, amit látsz: vonzó alak és magabiztos megjelenés. Ha ez a célod, vágj bele és hamar rájössz majd, hogy igazán megéri. Nem számít, hogy csak pár kilót dobnál le, vagy sok a felesleged és akár több ruhaméretet is szeretnél fogyni.

figu diéta

Szülés után, esküvő előtt vagy más fontos esemény közeledtével az új külsőd öbizalommal tölt majd el. Bármi legyen is a kitűzött cél, a 28 figu diéta Body Mission diéta program remek választás.

figu diéta

Szeretnéd elérni az álomalakot? Mindennapi plusz a vonzó formákért.

Desafio da dieta - parte 1/2

Ezalatt háromszoros támogatást biztosítunk. A shake-ek és a levesek gyorsan elkészíthetők, a müzli és a Figu Active szeletek pedig fogyasztásra készek. A protein ital ellát a megfelelő tápanyagokkal és segíti az izomépítést.

Figuactiv a 28 napos diéta program – Body Mission

A diétás teakeverék hozzájárul a kalóriaszegény, de bőséges folyadékbevitelhez. A Pro Balance pedig megfelelő ásványi anyag komplex, mely lúgosítja a szervezetet.

figu diéta

Tovább Személyi tréner Figu diéta elérést biztosítunk a személyi tréneredhez. Figu diéta program részeként heti tervek, finom receptek, súlymérés, közösségi támogatás és fitness videók is segítenek majd elérni a célod. Tovább AZ LR Figu Active Testsúly kontroll egy olyan étkezést helyettesítő fogyókúra termékcsalád, mely minden olyan tápanyagot magában rejt, melyre a szervezetnek szüksége van.

figu diéta

A benne található korpa rostokban gazdag és gondoskodik a kellemes teltségérzetről, ami a diéta vagy fogyás során igen fontos. Az elemi tápanyagok szakszerűen összeállított arányaival az LR Figu Active termékek fogyasztása akár hosszú távon is ideális.