Fogyas regenorral


És végül nézzük a legfontosabbakat, a lelki okokat, hogy miért nem indul be a fogyás??? Gondolkodjunk el rajta, miért jó ha kövérek maradunk?

Mi lehet az oka, ha nem sikerül már az első egy-két hétben fogyni?

Miért jó nekünk ez az állapot? És miért ragaszkodunk hozzá? A kövérségemmel egy bizonyos védelmet keresek, a súlytöbbletet a gondolataimmal fokozatosan halmozom fel. Szakadék van köztem és a külvilág között.

Így akarom elrejteni magamban a sebezhetőségem miatt kialakult bizonytalanságot, és így akarom elkerülni, hogy megjegyzésekkel sértsenek meg, vagy olyan, főként szexualitással kapcsolatos helyzetbe kerüljek, ami kellemetlen számomra.

Túlsúly annak is lehet a következménye, hogy mindent birtokolni akarok.

le akarok fogyni 10 kilót

Egoista vagyok, és bizonyos érzéseket fogyas regenorral vagyok hajlandó elengedni. Kövérség esetén lehet szó az egyensúly felborulásáról, vagy a környezetemmel szembeni lázadásról, esetleg olyan helyzetekre, mozzanatokra történő reagálásról, amelyeket látni sem akarok, vagy amelyekre nem szívesen emlékezem.

hogyan lehet combról fogyni

Az élelmiszer érzelmi táplálékot jelképez számomra. Valószínűleg mind érzelmi, mind anyagi téren bizonytalanságban élek, és tudat alatt arra van szükségem, hogy elraktározzak dolgokat, nehogy bármiben hiányt szenvedjek.

Jogi nyilatkozat

A hiányérzet eredetét valószínűleg a gyermekkoromban kell keresni. Főként az fogyókúra 3 nap alatt lehet kapcsolatos, mivel ő jelképezi számomra a közvetlen kapcsolatot a táplálékkal és fogyas regenorral túléléssel szoptatás. A kövérség gyakran érzelmi sokk vagy nagy veszteség következménye, a megélt hiányt, ürességet,igen nehezen viselem. Gyakran előfordul, hogy egy szeretett személy eltávozása, elvesztése miatt érzem bűnösnek magamat.

Keresem életem célját, valami jót szeretnék véghez vinni.

diéta 5 kg fogyás

Nehezen találom, foglalom el helyemet a világban a szavaim vagy a cselekedeteim által, ezért a testemmel akarok teret nyerni magam számára. A kinézetemmel, külsőmmel kapcsolatosan is alulértékelem magam. Mivel minden figyelmemet a hibákra összpontosítom, a testem erre csak még több hibával, előnytelenséggel és súlyfelesleggel fog reagálni, hogy ráébredjek arra, mennyire szigorú vagyok magammal szemben, és mennyire sokat ártok magamnak a negatív gondolatokkal.

Fogyas regenorral diétával kombinált testmozgás nem lesz elegendő, rá kell ébrednem a túlsúlyom valódi okára.

Mit együnk?

Legyek akár gyermek, akár felnőtt, mindenképpen tudatosítanom kell magamban, hogy elutasítom saját magamat. Az is lehet a benyomásom, hogy korlátozott vagyok az életem bizonyos aspektusaival szemben, vagy azzal kapcsolatosan, amit el akarok érni.

A CSODÁS REG-ENOR - Amitől a fogyás \

Ha olyan ember vagyok, aki felhalmozza az érzelmeit vagy a fogyas regenorral tárgyak fogyas regenorral, akkor a testem szintén erre fog törekedni, zsírok formájában. Megtanulom kifejezni az érzelmeimet, elismerni az értékeimet és lehetőségeimet.

  1. Reg Enor fogyás tapasztalatok - Fekete Szabina - RegEnor DIÉTA
  2. REG ENOR 10 FONTOS KÉRDÉS-VÁLASZ | Alga Egészség
  3. szedem a Reg-Enort és mégsem fogyok Étrendi, egészségi problémák
  4. Miért nem fogyok? - RegEnor FOGYÁS - Mik lehetnek az akadályok?
  5. Szedési javaslat: Napi 3x 10 ml 3×1 evőkanál.
  6. 24 Sikeres fogyások - Reg Enor diétával ideas | méregtelenítő italok, diéta, fogyás
  7. Fogyókúra léböjt

Most már tudom, hogy minden űrt, amelyet magamban érzek, betölthetek szeretettel, és magammal szembeni pozitív gondolatokkal. Saját magam és mások elfogadásával, a szeretettel, amivel körülveszem magam, megszabadulok a kínról és az ilyesfajta védekezés szükségességétől. Nem is tudom, mit írjak ezek után….

merckformin xr fogyás

Azt, hogy kérlek, ne vedd magadra, vagy azt, hogy igenis vedd magadra a fent leírtakat. Mindenki járjon el saját belátása szerint!

regenor 31 napos étrend

Írásom azért született, hogy segítsek, nem azért, hogy megbántsalak. Vedd kezedbe az irányítást!

Dönts el, hogy mit szeretnél! Ne kifogásokat keress, hanem megoldásokat!

méregtelenítő diéta mintaétrend

Addig meg sem állj, amíg el nem érted a célodat! Kívánom, hogy sikerüljön Neked!!!