Fogyjunk el


Tom Kerridge Michelin-csillagos séfként Tom Kerridge három évtizede készít csúcsminőségű ételeket.

fogyjunk el legjobb étvágycsökkentő szer

Ugyanakkor azt is pontosan tudja, hogy mennyire nehéz megszabadulnia a felesleges kilóktól annak, aki imád enni. Az elmúlt években Tomnak csaknem fogyjunk el sikerült fogynia, ezért elhatározta, segíteni akar sorstársainak.

fogyjunk el fatfix vélemény hoxa

Ez a szakácskönyv azonban különbözik a Ez a szakácskönyv azonban különbözik a többi alacsony kalóriatartalmú ételeket bemutató receptgyűjteménytől. Tom Kerridge ugyanis nemcsak diétás ennivalót készít, hanem olyan laktató és finom fogásokat, amelyeket öröm elkészíteni és megenni is.

Ráadásul még fogyni is fogunk tőlük.

fogyjunk el diéta anyagcsere lassulás

Minden receptjét úgy alkotta meg, hogy azokból nem hiányzik semmilyen íz, összetevő vagy fűszer, így sosem fogjuk azt érezni, hogy bármit is meg kellene vonnunk magunktól. A kebabtól, a burgeren, a lasagnén és pizzán át a fánkig és a sajttortáig minden kedvencünket megtalálhatjuk ebben a szakácskönyvben, ráadásul minden recepthez kiszámoltuk fogyjunk el pontos kalóriaértéket is, így könyen tarthatjuk magunkat a napi fogyjunk el mennyiségekhez.

Határozzuk el magunkat és alakítsunk ki új, egészséges étkezési szokásokat, együnk jóízű és laktató, ám alacsony kalóriatartalmú fogásokat, így valóban képesek leszünk végleg lefogyni.

fogyjunk el 1000 kalóriás étrend nőknek

Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt! Budapest, X.