Fogyókúra főzelékkel


Fontos a változatos, fehérjében gazdag étrend, amelynek része a szénhidrát fogyókúra főzelékkel A főzelékek beilleszthetőek a diétába, csak nem feltétlenül úgy, ahogyan a nagymama vagy a dédi készíti.

fogyókúra főzelékkel

Íme, néhány tipp a fogyókúrás főzelék elkészítéséhez! Ezzel sűríts! A fogyókúrás főzelék sűrítéséhez lehetőség szerint ne használjunk lisztet, keményítőt.

Amikor elkészült az étel, kanállal vegyünk ki a zöldségből, majd egy bitmixerrel pürésítsük. Ezt kevergessük vissza főzelékbe, ami ettől jól besűrűsödik.

Tweet A legtöbb ember nem a fõzeléket választja, ha megéhezik. Pedig a zöldségekben gazdag fõzelékek nagyon jó hatással vannak a fogyásra,alig terhelik meg a szervezetünk emésztõrendszerét, és ehhez csak annyit kelltennünk, hogy liszt és cukor nélkül készítjük el a zöldséges fogásokat. A fõzelék diéta, vagy más néven zöldségpüré diéta amerikai földön is egyre közkedveltebb diétás módszer, aminek nincsenek betarthatatlanszabályai és még a zsíros ételektõl terhes emésztõrendszerünk számára ismegkönnyebbülést hoznak.

Milyen főzelékeknél használhatjuk? Borsó, bab, kukorica, finom, zöldbab, karalábé… Merjünk újítani! Sóska, zöldborsó, krumpli… Az ezekből készült főzelékeket szinte mindenki ismeri.

Szerző: Teremy Alex A jó hír, hogy nagyon sok diétás főzelék van, amit lehet enni. A diétás főzelékekkel általában úgy van az ember, hogy vagy szereti vagy nem.

Azonban ideje, hogy más szemmel nézzünk a zöldségekre, és olyanból is megpróbáljunk főzeléket varázsolni, amire eddig nem gondoltunk. Ilyen nyerő hozzávaló lehet a cukkini, ami tökéletes élelmiszer a diétához.

fogyókúra főzelékkel

Fűszerek tekintetében jól áll neki a kapor és az újhagyma is. De próbálkozhatunk édesburgonyával, fogyókúra főzelékkel, mángolddalpadlizsánnal, karfiollal, céklával, sőt, csalánnal is, használjuk bátran a fantáziánkat!

fogyókúra főzelékkel