Fogyókúrás avokádókrém


60 napos diéta

A Fogyókúrás avokádókrém honos avokádó - Persea americana - örökzöld, legfeljebb méter magasra megnövő fa, fogyókúrás avokádókrém termését már időszámításunk előtt is fogyasztották. Érdemes azonban barátkoznod vele, mert számos előnyös tulajdonsága mellett a fogyásban is segít.

fogyás géppel

Miért fogyaszt az avokádó? Egy, a Nutrition Journal című szakmai folyóiratban megjelent kutatás tanúsága szerint a viszonylag magas zsírtartalmú gyümölcs - egy körülbelül grammos avokádó 18 gramm szénhidrátot tartalmaz - csökkenti az éhséget, és a délig elfogyasztva segít abban, hogy a nap során ne vigyél be fogyáshoz tea plusz kalóriákat.

fogyni combról

A Loma Linda Egyetem kutatói 26 túlsúlyos felnőttet vontak be vizsgálatukba, akiknek egy fél avokádót kellett elfogyasztaniuk délig.

Minden résztvevő vércukor- és inzulinszintjét ellenőrizték étkezés előtt és után.

ch mentes diéta

Éhségcsökkentő hatású avokádó Az eredmények azt mutatták, hogy azoknál, akik egy fél avokádót adtak a tízóraijukhoz vagy az ebédjükhöz, később jelentkezett az éhségérzet, mint a kontrollcsoport tagjainál. Ennek oka, hogy az avokádó pozitívan befolyásolja az inzulinválaszt, kiegyensúlyozottá teszi a vércukorszintet.

Még mire képes az avokádó?

1. A Kálium jelentősége

Az avokádó a fent említett pozitív egészségügyi tulajdonságain túl gyulladáscsökkentő hatással is bír. Gyulladáscsökkentő vegyületei közé tartoznak a fitoszterolok, az antioxidáns hatású karotinoidok, az omega-3 zsírsavak és polihidroxilezett zsíralkoholok.

MME Az avokádó ma már bármelyik évszakban elérhető áron kapható nálunk is, de nem csak ezért érdemes minél sűrűbben fogyasztani! Ezért fogyaszd minél többször!

Gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően természetes ellenszer lehet rák, csontízületi gyulladás, valamint reumatoid arthritis, vagyis sokízületi gyulladás esetén.