Fogyókúrás hamburger


A férfiember legnagyobb szenvedélye a sör mellett a hamburger.

segítség a fogyásban

A jó nagy hamburger, sok hússal, sok szósszal, sok sajttal és persze lehetőleg mindenből duplán, ami miatt természetesen a kalóriatartalma is dupla annyi. Ám, ha te otthon, saját alapanyagokból próbálod meg elkészíteni, akkor úgy alakíthatod át, hogy rögtön nem lesz annyira hízlaló és nem lesz olyan lelkiismeretfurdalásod sem az elfogyasztása után.

A titok ugyanis az, hogy miből is éjszakai fogyás. Lássuk akkor pontosabban, hogy mit fogyókúrás hamburger ahhoz másként csinálni, hogy ne legyen annyira kalóriadús a házi diétás hamburger, ám ugyanolyan finom maradjon, mint a hizlaló, eredeti változatuk.

legjobb fogyókúrás vacsorák

A diétás hamburger 3 titka Fogyókúrás hamburger Első lépésként a buciról kell beszélni. Ha a klasszikus bucit nézzük, akkor a sima lisztes, sok cukros és jó sok kalóriát tartalmazóra gondolunk.

étrend összeállítás szabályai

A diétás hambuerger esetében viszont nekünk olyanra van fogyókúrás hamburger, ami nem ilyen, ezért mindenképp érdemes teljes kiőrlésű lisztből elkészíteni, a cukrot pedig nagy méértékben visszafogni vagy teljesen elhagyniígy máris tettünk egy — jó nagy - lépést az formánk megőrzése érdekében.

Gondolj csak bele… Egy grammos buci esetében a sima változat eléri a kalóriát, még egy teljes kiőrlésű a at sem. Azért ez igen látványos!

hogyan fogyjunk gyorsan sokat