Fogyás applikáció, Account Options


fogyás applikáció

Feliratkozás Szeretnél fogyni és szeretnéd, hogy a telefonod is segítsen ebben, hiszen az életed része? Mutatok pár ingyenes mobilalkalmazást, ami segítségedre lesz a fogyókúrában!

Fogyás segít alkalmazásokat

Állandóan a kezedben van a telefonod, szinte csak alvás közben teszed le? Minden menő alkalmazás érdekel, ami az egészséges életmóddal kapcsolatos?

fogyás applikáció

Akkor olvasd el figyelmesen a továbbiakban, hogy melyik ingyenes applikációk a legjobbak, ha edzeni, diétázni szeretnél, vagy csak nyomon követnéd, hogy mennyi kalóriát fogyasztasz. Ráadásul a legtöbb alkalmazás már szinkronizálva van a közösségi oldaladdal, így sikereidet meg is oszthatod ismerőseiddel, vagy segíthetnek a motivációd megőrzésében.

fogyás applikáció

Lifesum: szerintem az egyik leghasznosabb fogyást elősegítő alkalmazás. Személyre szabható a szükséges adatok és a kitűzött cél megadásával.

Segítik az edzést és motiválnak: ingyenes alkalmazások, amelyek hozzájárulnak a sikeres diétához

A program ehhez mérten számítja ki a számodra ideális napi kalória bevételt. Az alkalmazás segítségével minden nap számon tarthatod, mennyi kalóriát fogyasztottál, mennyi vizet ittál, és mennyi testmozgást végeztél.

fogyás applikáció

Sajnos magyarul nem érhető el, viszont a listában rengeteg étel neve már megtalálható magyarul is. Be lehet állítani, hogy értesítéseket kapj, így biztosan nem felejtesz el elegendőt inni, vagy beírni az elfogyasztott ételek kalóriaértékét.

 • Fogyás segít alkalmazásokat TOP 7 fogyást segítő applikáció mobiltelefonra
 • ‎YAZIO - Kalóriaszámláló az App Store-ban
 • Megjelent:
 • Люди давным-давно преодолели детский ужас перед тем, что выглядит ни на что не похожим.
 • Представляется, что многие из старых рас, не снедаемые жаждой приключений, отказались покинуть свои родные планеты.
 • В Диаспаре никто никогда не спешил, и даже Олвин редко нарушал это правило.

Az ingyenes verzióban 15 különböző gyakorlatot felülés, deszkapóz, fekvőtámasz, guggolás, stb. Minden kihívás egy felméréssel indul, így egyénre szabottan tudsz erősíteni.

fogyás applikáció

Ezt követően 30 napig fokozatosan növekszik az ismétlések száma, illetve a pózok megtartásának ideje. Ezt négy nehézségi szinten lehet teljesíteni, mindenki azt választja, amit a leginkább ideálisnak érez. App Store, Google Play hirdetes Sworkit: tökéletes választás azok számára, akik otthon, egyedül szeretnek edzeni. Alapvetően négy mozgásfajtából lehet választani: erősítés, kardió, jóga és nyújtás. Ezeken belül pedig különböző intenzitású, és különböző testrészeket megcélzó edzések, mozdulatok találhatóak, vagy akár az összes elérhető feladat közül összeállíthatjuk a saját, egyénre szabott edzésünket is.

A legjobb mobilalkalmazások

Az alkalmazás fő fogyás applikáció, hogy be lehet állítani, mennyi ideig szeretnénk végezni a gyakorlatokat percig.

App Store, Google Play hirdetes Running for weight loss: eddig az egyik legjobb futóalkalmazás, amit próbáltam.

HOGYAN FOGYTAM LE 40 KG-T

Itt is különböző nehézségi szinteket és távokat lehet megadni. Futás közben folyamatosan kapod az utasításokat az edzőtől, és minden edzéshez különböző tippeket olvashatsz.

fogyás applikáció

Könnyen kezelhető és ízléses alkalmazás, ami nagyon könnyen megszeretteti a futást a teljesen kezdőkkel is. Fontos, hogy mindig fülhallgatóval használd, hiszen különböző küldetéseket kell teljesítened a futás során, úgy, hogy közben vérszomjas zombik loholnak a nyomodban.

Ha unod már a hagyományos futást, akkor ez az applikáció nagyon jó fogyás applikáció lesz a hétköznapokban. App Store, Google Play Cody: ha szeretsz társaságban edzeni, akkor ezt az appot neked találták ki!

Heti tech-teszt: 5 app, amivel szórakozás egészségesen táplálkozni

A Cody készítői egy olyan, ingyenesen letölthető alkalmazást hoztak létre, ami nem csak a haladást segít nyomon fogyás applikáció, de segít abban is, hogy felvedd a kapcsolatot a közeledben edző személyekkel. Megbeszélhetitek az edzéssel kapcsolatos gondolataitokat, ötleteiteket, nem mellesleg akár barátokat is szerezhetsz, akikkel később fogyás applikáció edzhettek.

 • Szuper ingyenes applikációk, amik megduplázhatják a fogyást – Nagyon sokat segítenek - Retiküprucsokjatek.hu
 • Heti tech-teszt: 5 app, amivel szórakozás egészségesen táplálkozni | prucsokjatek.hu
 • A legjobb alkalmazások fogyókúrához
 • Ha nem iszunk elég vizet, az nemcsak gyakori fejfájásokhoz, ízületi fájdalmakhoz és fáradtsághoz vezet, de a fogyás útjába is állhat.
 • Hatékony fogyókúra app: fogyjunk okostelefonnal az újévben is | Techwok
 • Ezek is érdekelhetnek Fogyni szeretnél?
 • Kurucz Barbara
 • A kalóriaszámlálás és a fogyás még sohasem volt ilyen egyszerű!

App Store, Google Play Human: remek eszköz azoknak, akik a mindennapi legalább 30 perces mozgást tartják követendőnek, de nehezen veszik rá magukat. A Human segítségével figyelmeztetéseket kapsz, ha a napi edzésed még nem volt meg. Nem határozza meg, hogy fogyás applikáció mozgás legyen, mindenkinek az, amit a legjobban szeret, legyen az úszás, futás, vagy épp tánc.

Minél változatosabb, annál jobb. App Store, Google Play hirdetes.