Fogyás kerékpározással, Tekerj a zsírrétegek ellen!


Az egyik leghatékonyabb kardió edzés a futás mellett a biciklizés.

sd36 diéta gyors fogyókúra hasra

Akár keréken, akár állványon teker az ember, egy óra közepes tempójú biciklizéssel nagyjából kalóriát lehet elégetni, ami egy átlagos felnőtt nő napi kalóriaigényének több mint az egynegyede. Amellett, hogy a biciklizés remek zsírégető, és jót tesz a szívnek és az érrendszernekedzi a comb és a fenék, de megdolgoztatja a törzs izmait is, így az egész testet kellőképp átmozgatja.

fogyókúra 10 hét alatt fogyi bugyi

Zsírégetésre optimalizálva A biciklis edzés már önmagában is remek zsírégető, azonban tovább lehet fokozni a hatékonyságát, ha folyamatosan váltogatott tempóban végzed. A magas intenzitású szakaszos fogyás kerékpározással ugyanis még az általános kardió mozgásformáknál is hatékonyabbak, ha a zsírégetésről van szó.

Ez azt jelenti, hogy fogyás kerékpározással hatásos kezdő biciklisek számára, mint kicsit gyakorlottabb kerékpárosoknak, és mindössze 30 perc az egész. Edzésterv kerékpárra: 5 perc közepes tempójú bemelegítés, 6 perc erősebb fokozaton, közepes tempóban, 4 perc erősebb fokozaton, a lehető leggyorsabb tempóban, 6 perc gyengébb fokozaton, a lehető leggyorsabb tempóban, 4 perc erősebb fokozaton, a lehető leggyorsabb tempóban, 5 perc közepes tempójú fogyás kerékpározással.

15 napos smoothie diéta hogy lehet hasról gyorsan fogyni

A sorozat akár kétszer is megismételhető, így egyórás edzést kaphatsz, azonban nagyon fontos, hogy, ha szabadtéren tekersz, mindig nagyon figyelj a környezetedre, és csak olyan területen végezd az edzést, ahol azzal nem veszélyezteted sem a saját, sem a környezeted biztonságát.