Infrashape fogyás


By bright Az InfraShape titok Nagy öröm számomra, hogy a Bright Shape-nek olyan vendégei vannak, akik minden apró részletet tudni akarnak az infrashape edzésekkel kapcsolatban. Are you ready? A fogyás lényege, hogy kevesebb kalóriát vigyél be, mint amennyit elégetsz.

És szabadulás a narancsbőr fogságából

Például, ha megeszel egy karamellás-mogyorós szeletet, akkor nagyjából 30 perc futás után égetheted el a csokival bevitt kalóriát. Az infrashape edzés során azonban akár 5 perc is elég az édesség ledolgozásához. A legjobb persze az, ha odafigyelsz a helyes étkezésre, a megfelelő folyadékbevitelre és arra, hogy rendszeresen járj infrashape-re! Az eredményt imádni fogod!

Tudnivalók

Mi az az InfraShape? Az Infrashape Horizontal Luxury egy fekvő kerékpár kapszula, amely sportolás közben megtöbbszörözi az elégethető kalóriák mennyiség. A különleges gép infrashape fogyás legmodernebb zsírégető módszereket ötvözi úgy, mint: a vákuum technológiát, a kollagénterápiát, az infrafény-terápiát, az ózonterápiát és a színterápiát.

infrashape fogyás

A multivision kijelzőnek köszönhetően valódi élménnyé válik az edzés. Hány kalóriát lehet elégetni egy infrashape edzéssel? Az InfraShapenek gépnek köszönhetően egy 50 perces edzéssel akár kalóriát is el lehet égetni, ami — valljuk be infrashape fogyás rengeteg. Gondolj csak bele: 1 óra úszással1 óra futással pedig mindössze kalóriát tudsz elégetni… Nagy súlyfelesleggel is lehet edzeni?

  1. Szalonunkban minden kedves vendégünk részére ingyenes a Wifi használat.
  2. A fogyás alapja a kalóriaszegény, mégis egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás - ezzel már mindenki tisztában van.
  3. Hatékony fogyókúra hasra
  4. Kinek ajánljuk az Infrashape horizontal gépet?
  5. Body-Shape Alakformáló Stúdió, Veszprém

Az InfraShape gépünk kilóig biztonsággal használható. Nincs két egyforma ember, ezért személyre szabott edzéstervet kapsz annak érdekében, hogy a saját tempódban tudj majd tekerni.

Szia, Mudra Ágnes személyi edző vagyok

Mit tegyek narancsbőr ellen? Tudtad, hogy a nők 80 százalékát érinti a narancsbőr?

Zsírgyalu: Fogyás, Cellulit, Bőrfeszesítés, Fenek emelés - Hirsch Csilla

Ráadásként a cellulit még csak nem is súlyfüggő: a vékonyabb és a teltebb hölgyeknek ugyan úgy lehet narancsbőre. A megfelelő étkezés és folyadékbevitel mellett az InfraShape-et is be tudod vetni!

infrashape fogyás

Az InfraShape ugyanis nemcsak a makacs zsírpárnák ellen szuperhatékony, hanem infrashape fogyás más mellett a narancsbőr ellen is. Hányszor érdemes InfraShape edzésre járni?

infrashape fogyás

Hetente 3-szor! Ez ugyanis az a mennyiség, amire szükséged van ahhoz, hogy felturbózd az alakformálást.

Számszerűsítve mit nyújt a gép?

Mit vigyek magammal? Edzhetsz pólóban, bikini felsőben vagy sportmelltartóban is, ami számodra kényelmes.

Az edzésekhez kiváló minőségű, és 30 kiló fogyás hatóanyag tartalmú izzasztókrémet, valamint izzasztó fólianadrágot is kapsz, melyek segítik a hatékony zsírégetést.

infrashape fogyás