Jlo diétája. További cikkeink a témában


Lo étrendjéről. Eddig is tudtuk, hogy Jennifer Lopez figyel a táplálkozására, de nemrég személyi edzője, a sztártréner Tracy Anderson egy külföldi lapnak elmondott pár érdekes részletet arról, mennyire komolyan veszi a 46 éves énekesnő az egészséges étkezést.

jlo diétája hormon típusú diéta

Bio ételeket eszik, és az egész diétája nagyon átgondolt — minőségi proteinnel és sok-sok tápláló falattal. Az American Idol zsűritagjaként is tevékenykedő énekesnő korábban azt is hangsúlyozta, hogy semmi jóból nem marad ki, hiszen a hizlalóbb kedvenceit sem száműzte étrendjéből, csak mértéket tart, emellett az ünnepeken rendszerint mindent megkóstol a gyerekeivel.

Ha valamiből túl sokat evett, legfeljebb lemozogja később.

jlo diétája bázikus por fogyás

Lo jlo diétája kiegyensúlyozottságának az az egyik titka, hogy mindig rendesen megreggelizik, ami egész délelőttre elegendő energiát ad neki, másrészt pedig nem ijed meg a kemény edzésektől. A kétgyerekes sztáranyuka ben azt is elárulta a sajtónak, hogy étrendjén is változtatott: egy kis időre vegán lett.

Majd hozzátette, elég küzdelmes volt ez a néhány hetes diéta, de végül is megérte, mert teljesítette célját: leadta jlo diétája vágyott kilót.

jlo diétája sün étrendje

Lo a hétköznapokon is sokat tesz egészsége megőrzéséért. Fotó: People.

jlo diétája mennyi kalóriára van szükségem ha fogyni akarok