Komplex diéta, Dr. Turi KOMPLEX DIÉTA g - prucsokjatek.hu


A Komplex Diéta alacsony szénhidráttartalmával, magas fehérjetartalmával egy ideális étel. Hormonanyagcsere zavara A hormon-anyagcserét, a hormonok működését normál szintre optimalizálja. Zsíranyagcsere zavara Zsír-anyagcsere a zsírok tárolása felé tolódott Komplex Diétával a zsír-anyagcserét zsírbontásra hangolhatjuk. Komplex diéta zavara Magas vércukorszint és inzulinszint, inzulinrezisztencia A Komplex Diéta stabillizálja a szénhidrát-anyagcserét, csökkenti a vércukorszintet és az inzulinszintet, mérsékli az inzulinrezisztenciát.

Mi az oka az elhízásnak? Elhízás a fejlett országokban komplex diéta népbetegséggé vált Az Egészségügyi Világszervezet szerint a kóros elhízás oka a bejuttatott illetve felhasznált kalóriák közötti egyensúlytalanság, vagyis a túlsúly okozója az energiabevitel és az energiafelhasználás közötti különbség.

komplex diéta 1 hét alatt 1 kg fogyás

Az Amerikai Járványügyi Központ álláspontja az, hogy a testsúly szabályozása teljes mértékben az egyensúlyon, az elfogyasztott illetve testünk által felhasznált vagy elégetett kalóriák számának kiegyensúlyozásán múlik.

A német Egészségügyi Minisztérium közleményéből azt tudhatjuk meg, hogy a túlsúlyosság és az elhízás oka az, ha a szervezet energiabevitele meghaladja az elégetett energia mértékét.

komplex diéta méregtelenítő diéta mintaétrend

A hivatalos orvosi körök egybehangzó véleménye tehát, hogy túl sokat eszünk és keveset mozgunk. Ezek szerint a kövérség nem más, mint a falánkság, a tunyaság, és a mozgásszegény életmód büntetése. Ne hagyjuk magunkat ebben a téves elképzelésben!

  • Sikeres fogyókúra, tartós eredmény | Dr. Turi Komplex Diéta
  • Egészséges étrend fogyáshoz
  • Fogyás tea

A tudomány az elhízás okát tévesen a fizika, termodinamikai törvényeire egyszerűsítette le. Az étellel bevitt és felhasznált kalóriákat számolja.

Hisztamin intolerancia és természetes megoldásai

Testünk működése azonban ennél lényegesen bonyolultabb, ne a fizikával foglalkozzunk, hanem testünk biokémiai folyamataira legyünk figyelemmel. Vizsgáljuk meg az anyagcserénket.

komplex diéta fogyás motiváció gyakori kérdések

Nagy valószínűséggel szervezetünk anyagcsere folyamatai nincsenek ellátva a normális működéshez szükséges anyagokkal. Anyagcsere Az anyagcsere révén, a szervezet tápanyagokból energiát szabadít fel és újjáépíti komplex diéta, a felesleget pedig elraktározza.

Az anyagcsere folyamatokat enzimek és hormonok sokasága szabályozza.

KOMPLEX DIÉTA (700g)

Van aki bátran ehet, és mozgásszegény komplex diéta ellenére, mégsem hízik el. Ezzel szemben ugyanilyen életmód mellett másokra felkúsznak a felesleges kilók.

  • A sikeres fogyokóra 6 titka | Dr. Turi Komplex Diéta
  • 8 órás diéta tapasztalatok
  • 90 napos diéta 50 felett

Akik nem híznak, azok szervezete a tápanyagok többségét elégeti. Mivel az így működő szervezet elégeti a tápanyagot, és csak minimális mennyiségét raktároz az ilyen embereknek van elég energiájuk, rendszerint aktívak. A hízásra hajlamosak szervezete az étkezéssel bevitt kalóriák nagy részét a zsírraktárba küldi.

Dr. Turi KOMPLEX DIÉTA 700g

Megfigyelhető, hogy az elhízott emberek energiaszegények, köszönhetően annak, hogy csak a kalóriák kis részéből képződik energia szervezetükben. Már ez az egyszerű megfigyelés is megdönti a hivatalos orvostudomány által hangoztatott kalóriaelméletet. A fogyókúra célja tehát az kell legyen, hogy a bevitt kalóriák nagy részét a szervezet ne raktározza, hanem energiává alakítsa, valamint, hogy diétával a zsírsejtekből a zsírt kiszabadítsuk, és a kiszabadított komplex diéta a szervezet elégesse.