Paradicsomlé fogyókúra


 1. Többek között finom krémlevesek, turmixok, és saláták alkotója lehet, viszont a diéta folyamán az ízletes paradicsomos tésztákat inkább hanyagoljuk.
 2. 15 napos smoothie diéta
 3. Szuperital a fogyáshoz! Segít a paradicsomlé - Ripost
 4. Szerző: Ripost A taiwani vizsgálat résztvevőinek egy része napi 2,5 dl paradicsomlevet fogyasztott két hónapig.

Eivissa Természetesen ő is sporttal érte el, hogy a maximumon kilóját sikerüljön egy egészségesebb testsúlyra csökkenteni, de ő részletesebben ír a diétájáról, mint paradicsomlé fogyókúra sportolásról. Van is mit írni, hiszen Zoltán egészen drasztikusan változtatta meg étrendjét, amikor elhatározta, hogy megszabadul testsúlya mintegy harmadától.

napi kalóriaszükséglet fogyáshoz

A fogyókúrás sorozatban ennyire vicces levelet még nem kaptunk, olvassák szeretettel Zoltán levelét — akinek természetesen ezúton is köszönjük, hogy írt, és gratulálunk a teljesítményéhez!

Ezt decemberétől májusáig értem el, kg-ról 96 kg-ra, és sikerült megtartanom a centis magasságomat is.

epegörcs után diéta

Klasszikus életmódváltással. Igaz, a sport mindig jelen volt és van az életemben, de a fogyás alatt egy speciális edzéstervvel — amit magamnak állítottam össze — segítettem a szerveimnek, hogy jobban ösztönözzem őket az általam elképzelt eredményre, amitől megszűnt a kényszerképzetem, hogy ördögűzőt hívjak, amikor belenéztem a tükörbe.

 • Paradicsomdiétával az álomalakért | Well&fit
 • Vess véget az elhízásnak paradicsomlével!
 • Mínusz 3 kiló 1 hét alatt: így működik a zsírégető paradicsomkúra - Fogyókúra | Femina
 • A Red diéta felrobbantja a zsírsejteket! 5 nap alatt 3 kilót fogyhatsz vele - Blikk Rúzs
 • 5 kg fogyás étrend

De ez mit sem ért volna egy drasztikus étrendváltás nélkül. Ez egyszerre volt spártai és démoni. Egy hónapig naponta megittam négy liter paradicsomlevet paradicsomlé fogyókúra és ebédre húsz dekagramm natúr, főtt rizst ettem. Ez volt a spártai rész kezdete, ami a második nap hajnalától be- illetve kirántotta belőlem a démoni harc minden haragját és már-már paranormális szenvedését a klotyón.

Zöldbableves paradicsomosan (ceruza, vagy sárga hüvelyű babból)

A következő fázis a paradicsomlé elhagyásával a rizsről, olívabogyóról és tojásról szólt. Na, itt már a homofób démonok kiűzésének hatása, ugyan kézzel fogható paradicsomlé fogyókúra, de beköszöntött a kőember-státusz a beleimben.

Rendszerint két-három naponta karcoltam össze a fajanszot vagy pattintottam le az alföldi porceláncsésze legmélyebb, homorú felületét a könnyeket fakasztó, zsilettpengeszerűen kikristályosodott és belém kötött salakanyaggal.

herbária fogyókúrás tea

Ezt az állapotot uszkve három hónapi tartottam fent, majd fokozatosan visszatértem az élet vicsorgásmentesebb oldalára. Mára, ugyan ingadozóan, de tartom az elért eredményt kilencvennyolc és százöt kiló között. Szóval hajrá mindenkinek!

flabélos fogyás

Bármilyen ár megéri, hogy a vékonyabb talpú tornacipőben is a kavicsokon tudj járni! Kövessen minket a Facebookon is!

 • Velvet - Blogok - Napi 4 liter paradicsomlével fogyott 50 kilót
 • Janza Kata 14 kilót fogyott saját módszerével
 • Fogyj paradicsommal - napi fél kiló mínusz! - Blikk Rúzs
 • Paradicsomlé kalória - Lehet fogyni paradicsomléval? - Diet Maker
 • Étvágycsökkentő színek