Quiche fogyókúrás, Spenótos quiche - liszt nélkül Recept képpel - prucsokjatek.hu - Receptek


mit egyél este ha fogyni akarsz

Ha quiche fogyókúrás spenótos lepény íze Neked is összekapcsolódik emlékekkel, akkor ezzel a recepttel ízekkel, egészséges falatokkal és örömteli elkészítéssel gazdagíthatod az ötleteid tárházát. A spenótos quiche gyökerei Quiche fogyókúrás erednek, ahogy a neve is mutatja - nem véletlen, hisz ők a jó ételek és borok bajnokai. A sós quiche eredetileg kenyértésztából készült, később kezdtek lágyabb tésztát használni, például a leveles tésztát.

Ma megajándékozlak Téged ezzel az egészséges, teljesen liszt- és gluténmentes quiche recepttel.

beslimmer kapszula használati utasítás

A gluténmentes spenótos quiche tele van egészséges összetevőkkel, ahol a fő hozzávaló talán a legtáplálóbb leveles zöldségünk, rengeteg vitaminnal, a spenót, őt kíséri a diétás, kalciumban és fehérjében gazdag cottage cheese. A receptben bármilyen sajtot használhatunk a cottage cheese mellett.

9 napos fogyókúra

Én a legjobban a mozzarellát szeretem. Ez az ízletes spenót torta quiche fogyókúrás alacsony kalória- és alacsony szénhidrát-tartalmú is, így ideális fogyókúra idején is.

fogyás protein porral

Tovább fokozhatod az élvezetet, ha az antioxidánsok kiváló forrását - kukoricát vagy alacsony szénhidrát-tartalmú gombát - is teszel hozzá. Ez az egészséges, liszt nélküli spenót lepény kevesebb, mint fél óra alatt elkészíthető, és igazi kényeztetés lehet barátainknak, vagy saját magunknak, mint egy egészséges fehérjedús vacsora.