Sissi diétája


Ezért volt 55 cm Sisi dereka: bizarr fogyókúrás módszerek a múltból MME Ecet, alkohol, bélféregpete, gyapotgombóc: csak néhány a legérdekesebb régi fogyókúrás módszerek közül.

sissi diétája iifym diéta

Olvasd el, de nehogy utánozd valamelyiket! A történelem nagyjai Sisi királyné dereka mindössze 55 cm volt Sokszor hallhatunk már arról, milyen extrém fogyókúrás trükköket alkalmazott például Sisi királyné, csak hogy megtartsa 55 cm-es derékbőségét.

sissi diétája fogyókúrás vacsora

Mániákusan tornázott, rengeteg húst evett, és gyakran fogyasztotta a nyers hús kipréselt levét is — állítóla emiatt lettek idősebb korára reumatikus problémái. Egyébként Sisi húsközpontú étrendje hasonlít egy, a A program lényege az volt, hogy az illető húst hússal evett.

sissi diétája combrol hogy lehet fogyni

Ám már Sisi előtt is akadtak olyan történelmi személyiségek, akiket részben a diétájuk tett híressé! Hódító Vilmos például megelégelte, sissi diétája kövérsége miatt nem tud rendesen lovagolni, ezért aztán fura fogyókúrába kezdett: egyáltalán nem kelt ki az ágyából, és nem is evett semmit — kizárólag alkoholt fogyasztott.

sissi diétája intenset férfi diéta

Lefogyott ugyan, viszont még abban az évben meg is halt, miután leesett a lováról. Lord Byron, a költő, ecetdiétával fogyott le néhány év alatt 30 kg-ot, viszont végül félelmetesen sovány, alig 57 kg lett.

sissi diétája 1000 kalóriás étrenddel mennyit lehet fogyni

A külsőleg alkalmazandó fogyasztószerek a Nagy népszerűségnek örvendett például a fogyókúrás szappan, valamint karcsúsító fürdősó Megették, pedig nem étel Bizarr ötletnek tűnik, és súlyos egészségügyi kockázatokkal járhatott a gyapotdiéta is.

Ennek során a fogyókúrázó a gyapotból gombócokat gyúrhatott, melyeket aztán natúr formájában vagy zselatinba mártva fogyasztott el.

Április Strucctollas estélyiben is képes volt tornázni Sisi, az edzés megszállottja Volt, hogy napi órán át túrázott, esőben, szélben, hóban is akár, olyan tempóban, hogy senki nem bírt lépést tartani vele. Néha a helyi hegyi kísérők is kifulladtak, és azt füllentették, hogy eltévedtek, ezért kénytelenek visszafordulni.

A rendkívül buta módszer arra épül, hogy a gyapot eltelít, viszont kevés benne a kalória Gyapotgombócokat ettek Pusztító féreg Az as sissi diétája terjedt el az a módszer, hogy a fogyni vágyók bélféregpetét tartalmazó pasztillával fertőzték meg ideális fogyás. A féregpete aztán a bélben féreggé fejlődött, és — leegyszerűsítve a dolgot — megette a bekerülő táplálékot az ember elől.

Így fogyott le a legendás Maria Callas opera-énekesnő is 28 kg-ot.

A módszer persze óriási bolondság volt, hiszen a féregtől aztán nem tudtak megszabadulni, és az komoly egészségügyi problémákat okozott.