Étrend rendelet


A gyártók maximális és minimális napi fogyasztási adagokat javasolnak.

6+1 napos diéta

Az étrend-kiegészítők címkézése, kiszerelése és reklámja nem tulajdoníthat az étrend-kiegészítőknek emberi betegségek megelőzésére, kezelésére vagy gyógyítására alkalmas tulajdonságokat. Tilos az arra irányuló utalás is, hogy kiegyensúlyozott és étrend rendelet étrenddel nem biztosítható a tápanyagok megfelelő mennyiségű bevitele. A címkének tartalmaznia kell a következőket: az élelmiszerekben található tápanyagok és egyéb anyagok; az ajánlott napi adag és a túllépésének elkerülésére vonatkozó figyelmeztetés; tanács arra vonatkozóan, hogy a termékeket kisgyermekektől elzárva kell tartani.

gyors és tartós fogyás

A nemzeti hatóságok kötelezhetik a gyártókat arra, hogy forgalomba hozatalkor juttassák el a termékhez használt címke mintáját az illetékes hatósághoz. A nemzeti hatóságok felfüggeszthetik vagy korlátozhatják egy étrend-kiegészítő forgalmazását, amennyiben úgy ítélik meg, hogy veszélyes az emberi egészségre.

jutavit fogyókúra

Ekkor haladéktalanul tájékoztatják az Európai Bizottságot és az Európai Gazdasági Térség minden országát — azaz az Unió 28 országát, valamint Izlandot, Étrend rendelet és Norvégiát, ahol biztosított a személyek, az áruk, a szolgáltatások és a tőke szabad mozgása. Ez a jogszabály nem vonatkozik a gyógyszerekre.

interherb vital zöld kávé és garcinia tabletta vélemények

Az irányelv Az uniós országoknak Kapszulák, szögletes tabletták, tabletták, port tartalmazó zacskók formájában vagy üvegekben tárolva forgalmazhatók. Ez az egységes szerkezetbe foglalt változat kizárólag tájékoztató jellegű.

mennyi az egészséges fogyás

Lásd az egységes szerkezetbe foglalt változatot.