Vertikális diéta. Minden, amit tudnod kell a vertikális étrendről


Itthon Minden, amit tudnod kell a vertikális étrendről A vertikális diéta igazi sikert aratott a sportolók és azok között, akik gyorsan fejleszteni akarták az izomtömeget.

Édesburgonya [] Édesburgonya Édesburgonya Az étrend azon a feltételezésen alapul, hogy az emésztőrendszered alkalmazkodik és hatékonyabbá válik Nagyobb mennyiségű más élelmiszert használjon az erő növelése és a visszanyerés javítása érdekében. Efferding elsősorban a fehér rizs és a szénhidrátok és a vörös húsok, például a bölény, a steak és a fehérje bárányának fehér burgonyát részesíti előnyben.

A ketogén, disszociált étrend, a rina, a dán, a Dukan Szinte azt mondhatnánk, hogy nem telik el úgy nap, hogy egy táplálkozási szakember nem tenné meg az új étrend alapjait. Bár első ránézésre a vertikális diéta elgondolása jónak tűnhet - ki nem akar tíz kilót lefogyni két hét alatt?

Mi a függőleges étrend? Előnyök, hátrányok és étkezési terv

Tehát a kúra megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy alaposan tájékoztatta, megfelelő-e az életmódjához, és hogy a kórtörténetét ismerő szakember javasolja-e. Mi a vertikális étrend?

Stan Efferding, a híres testépítő által tervezett vertikális étrend kezdett rendkívül népszerű lenni, különösen a sportolók és azok között, akik izomtömeget akartak szerezni. Az alapja a korlátozott számú tápanyag-sűrű és könnyen emészthető étel fogyasztása.

vertikális diéta dorian yates étrend

A hangsúly a mikroelemeken van vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsokés sokkal kevésbé a makrotápanyagoknál fehérje, szénhidrátok és zsírok. Ha vizuálisan kell megjeleníteni, a vertikális étrend úgy néz ki, mint egy fordított T.

Gondoljunk csak a fejjel lefelé rendezett ételpiramisra. Tehát az ajánlott ételek vertikális diéta vörös hús és a rizs.

vertikális diéta fogyókúrás gyogyszer

Az efferding a vörös húst népszerűsíti csirke vagy hal zumbával mennyi idő alatt lehet fogyni, azzal érvelve, hogy ezek nem elég sűrűek a tápanyagokban.

A vörös hús vasban, B-vitaminban és cinkben is gazdag, ami az izmok fejlődéséhez szükséges - teszi hozzá Stan Efferding.

Mi a vertikális étrend?

A fehér rizst pedig jótékony szénhidrátforrásnak tekintik, mert könnyen emészthető. De hogyan nem lehet megkapni az összes olyan mikroelemet, amelyre a testének szüksége van, ha csak vörös húst és rizst fogyaszt, A vertikális étrend magában foglalja más élelmiszerek, például tojás, joghurt, spenót vagy lazac fogyasztását is.

De kis mennyiségben. Tilos minden olyan étel, amely vertikális diéta könnyen emészthető. A barna rizs, a bab, a karfiol, a spárga, a hagyma vagy a fokhagyma csak vertikális diéta a tiltott termékek közül. Kis hüvelyesek és szemek azonban megengedettek, amennyiben áztatják, hogy könnyebben emészthetők legyenek.

A vertikális étrend a sovány izomszerzés érdekében

Ez egy egészséges vertikális étrend? A promóterek szerint nemcsak az irigylésre méltó izomtömeg fejlesztésében segít, hanem orvosolja a táplálkozási hiányosságokat, javítja a gyomor egészségét és több energiát kap. A táplálkozási szakemberek azonban meglehetősen szkeptikusak a vertikális étrenddel kapcsolatban.

  • Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével?
  • A vertikális étrend felülvizsgálatának előnyei, hátrányai és étkezési terve
  • Alsó vonal A vertikális étrend egy táplálkozási terv, amelyet egy személyi edző készített a hormonok egyensúlyának megteremtése érdekében, miközben orvosolja a táplálkozási hiányosságokat.
  • 10 kg fogyás 2 hét alatt
  • Alsó vonal Mi a vertikális étrend?

Először is, a vörös hús túlzott fogyasztása kedvez a különféle betegségek, például az emlőrák, a szív- és érrendszeri betegségek vagy a cukorbetegség megjelenésének. Is, rendkívül alacsony rosttartalma, ami elengedhetetlen a jó emésztéshez, valamint a székrekedés és a puffadás elkerülése érdekében.

Bármilyen típusú étrend, amely elősegíti bizonyos ételek végleges kizárását, nem tartható hosszú ideig.

vertikális diéta a fogyás lélektana

Tehát a rendkívül szigorú étrend-terv betartása helyett jobb, ha egy kiegyensúlyozott és változatos étrendre koncentrálunk, amely minden ételcsoportot magában foglal. Lásd még egy tökéletes babpörkölt receptet!