Vibrotréner fogyás


Fenyvesi Zsófia A gyerek nem akar táborba menni, annyira fél a koronavírustól: ez a nyár más lesz, mint a többi Speedfitness, X-body, E-fit, Ampli — csak néhány a mostanában divatos nevek közül. Ezek a felgyorsult világra hivatkozók legújabb csodaszerei, amelyek heti 40 2x20 perc alatt ígérnek látványos alakformálást, szinte nulla energiabefektetéssel.

Egy három dimenzióban rezgő padon kell tornázni, amely megmozgatja a szervezet legeldugottabb izmait, azokat is, amelyekről nem is gondolnánk, hogy léteznek, így semmilyen kardio-géppel vagy aerobikkal nem tudjuk ezeket megfelelőképpen edzeni. Ráadásul 80 százalékkal rövidebb idő alatt és 20 százalékkal hatékonyabban.

hogy tudok gyorsan fogyni

Ez az új edzésforma tökéletesen beleillik a rohanó — dolgozó nő, elfoglalt üzletember, leterhelt egyetemista mindennapjaiba. Pláne, hogy hatalmas edzőfelszerelést sem kell hozzá cipelni, elég egy nadrág, egy póló és egy zokni. A vibrotréner másodpercenként húsz-hatvan izomösszehúzódást hoz létre.

1000 kalóriás étrend nőknek

Ez olyan, mintha másodpercenként húsz-hatvan felülést, guggolást, súlyemelést végeznénk. Vagyis kevesebb alkalom is látványosabb eredményt okoz, a megspórolt idő pedig megmarad a szórakozásnak, családnak, relaxációnak.

mennyi idő alatt lehet fogyni 20 kg-ot

A vibrációs tréning hormonális úton szabályozza az anyagcserét, ezért a fogyás az edzés végén sem áll meg, hanem még hazafelé is tart. Négy hét vibrációs tréning után akár egy ruhamérettel kisebbre lehet szükségünk.

Minden emberi nyomorúság közül az a leg keserűbb, ha bölcs vagy és nincs befolyása. A szegénység a forradalom és a bűnözés szülõje. Felkavarta az állóvizet. Csak egy jó van, tudás és egy rossz, tudatlanság.

A jojó-effektus elmarad, a narancsbőr gyorsan és látványosan csökken, az általános közérzet pedig vibrotréner fogyás javul. A tréningek során javul az erek vibrotréner fogyás, így a kis hajszálerektől is gyógyszer és orvosi kezelés nélkül tudsz megszabadulni. És itt egy újdonság, amely a nemrég nyílt belvárosi vibrációs szalonban, a Vibrocityben kipróbálható: a es év tréningtalálmánya, vibrációs kézisúlyzó, amelyekkel játszi könnyedséggel lehet feszes, izmos, kidolgozott karunk!

Forrás: www.