Yazio étrend.


HOW TO USE YAZIO APP YAZIO CALORIE COUNTER, NUTRITION DAIRY \u0026 DIET PLAN

Felvétel a kívánságlistára Telepítés A YAZIO ingyenes kalóriaszámláló alkalmazását használva napi rendszerességgel vezetheted az ételnaplódat, figyelemmel kísérheted az aktivitásodat, és sikeresen fogyhatsz. A kalóriaszámlálás és a fogyás még sohasem volt ilyen egyszerű!

yazio étrend fogyókúrás oldalak

A YAZIO hatékony fogyókúra legjobb étrenddel kapcsolatos és testsúlycsökkentő alkalmazás Android-ra — Ingyenes letöltés és regisztráció — Személyes yazio étrend fogyáshoz, izomtömeg növeléséhez, és még sok minden máshoz — Kalóriatáblázat a táplálék adataival minden étel esetében — Táplálkozásfigyelő és ételnapló reggelihez, ebédhez, stb.

Ha a PRO verzióra váltasz, a díjat az Google fiókodon keresztül fogjuk felszámítani yazio étrend vásárlás megerősítése során.

yazio étrend zöld kávé és fogyás

Az előfizetésed automatikusan meghosszabbításra kerül röviddel az előfizetés lejárata előtt - ugyanazért az összegért ugyanazt a csomagot fogod kapni, hacsak le nem mondod az előfizetést nem később, mint 24 órával annak lejárata előtt.

A vásárlást követően az előfizetéseket az Google fiókon keresztül tudod majd kezelni.

yazio étrend fogyókúrás desszertek

A folyó időszakban yazio étrend előfizetési díj visszatérítésére, vagy az előfizetés lemondására nincs lehetőség. Mivel az alkalmazást Németországban fejlesztették, így a szigorú német adatvédelmi törvény vonatkozik rá. Az alkalmazáson keresztül szerzett vagy küldött információk minden esetben titkosítottak.

yazio étrend fogyókúra combról

Minden adatot névtelenül tárolunk a német szervereken, és nem egy harmadik fél tárolja azokat. Mindig szívesen fogadjuk a javaslataidat és a visszajelzéseidet.

yazio étrend 10 kiló fogyás nyárig

Írj nekünk a help yazio.