Fogyókúra kávé, Ennyi kávét kell innod, ha fogyni szeretnél | nlc


Tweet Számtalan drasztikus és erõt próbáló diéta létezik, ilyen akávé-diéta is, ami hatalmas kitartást kíván a fogyni vágyóktól. A kávé-diétamegterhelõ mind a szervezetünk, mind a fizikai kondíciónk számára, hisz elégkeveset ehetünk a 14 nap alatt.

fogyni szeretnék gyorsan

Ebbõl kifolyólag folyamatosan az éhség foggyötörni bennünket, viszont ha kitartunk, akár 8 kilót is yasminelle fogyás a két hét alatt – ha nem adjuk fel az egészet a 3.

A kávé-diéta alapelve, hogy gyökeresen átalakítsa aszervezet emésztési és anyagcsere folyamatait, ez fogyókúra kávé azt is, hogy adiéta végeztével, ne szedjük fel újra a leadott kilókat.

green coffee kapszula vélemények

Az étrend betartásarendkívül nehéz, ellenben ugyanilyen hatékony. Nagyon fontos szabály, hogy ezta diétát hat hónapon belül tilos ismételni, akkor sem kezdhetünk bele újra féléven belül, fogyókúra kávé félbehagytuk a diétát.

Szem elõtt kell tartanunk, ha megéhezünk a diéta alatt, csakis vizet ihatunk, semmi gyümölcs, semmi zöldség, csakis a tiszta víz.

Sõt, még a fûszerekrõl is le kell mondanunk, hogy azanyagcserénknek valóban megváltozzon a mûködése. A cikkünkben az elsõ pár napmintaétrendjét mutatjuk be, amit aztán kedvünkre variálhatunk és színesíthetünka 14 nap során, és végig tartsuk azt szem elõtt, hogy akár 8 kilót isfogyhatunk.

Elsõ nap: Reggeli: egy csésze feketekávé, majd megehetõegy darab kockacukor Ebéd: 2 keményre fõtt tojás Vacsora: gramm marhahús citrommal ésolívaolajjal készítve Második nap: Ebéd: egy nagy szelet sovány sonka és egy bögrenatúr joghurt Vacsora: ugyanaz, fogyókúra kávé az elsõ napon Harmadik nap: Ebéd: 2 keményre fõtt tojás, egy szelet soványsonka, saláta Vacsora: fõtt zeller egy paradicsommal.

a gyors fogyás titka