Fogyókúra zellerrel. Ezzel a zelleres zsírfaló itallal két hét alatt 4,5 kilót fogyhatsz! - Blikk Rúzs


fogyókúra zellerrel

Szuper egészséges fogyókúra zellerrel szárzeller! Fotó: rf Nemrég viszont kiderült, hogy a zellerlé egy konkrét, még felfedezetlen növényi hormont is hordoz, amely az endokrin rendszer minden egyes belső elválasztású mirigyét — ideértve a hasnyálmirigyet, a hipotalamuszt, az agyalapi mirigyet, a tobozmirigyet, a pajzsmirigyet és a mellékvesét is — táplálja és feltölti.

Ez az egyik oka annak, hogy a zellerlé csodálatosan képes helyreállítani az egyensúlyt a szervezetünkben.

  • Fogyni gyorsan és könnyen
  • 7 napos diéta tapasztalatok
  • Fogyokuras gyogyszerek romaniaban
  • 2800 kalóriás étrend

Ereje nemcsak a betegségek megelőzésére és visszafordítására kiváló, fogyasztásával a mindennapi közérzet és emésztőrendszer állapota is tartósan javítható — ráadásul segít a fogyókúra zellerrel és a kívánt álomalak megőrzésében. Ezért vetik be olyan topmodellek is a zellerkúrát, mint Miranda Kerr vagy Naomi Campbell, akik egyenesen a saját léprésükkel utaznak, hogy kiválthassák a reggeli kávéjukat valami egészségesebbre.

Mi az ideális kalóriatartalom fogyáshoz?

Fotó: rf Lékészítéshez az angol vagy szárzeller néven ismert zellerváltozat jöhet szóba — tehát a zellergumó nem megfelelő — és mindenképp a növény préselt levére van szükség, amit ízesítetlenül és hígítatlanul érdemes lassan elkortyolgatni.

De készíthetünk zelleralapú turmixitalt is, amit naponta három-öt részletben kell fogyasztani, az elsőt pediglen éhgyomorra.

A csodalötty mellett szabad persze mást is enni, de mivel ez egy fogyókúra, fogjuk vissza a zsírokat, fogyókúra zellerrel fogyókúra zellerrel, az alkoholt és a túl sok sót pedig felejtsük el.

DIÉTA TIPPEK KEZDŐKNEK - #FittenKrisztivel

A kúra három napig tart, tovább nem szabad csinálni, nehogy túlhajtsuk a vizet, de egy hét múlva meg lehet ismételni. A koktélt célszerű naponta frissen elkészíteni.

fogyókúra zellerrel

Zellerturmix zellerszár vagy 2 zeller komplett zöldje 2 csokor petrezselyem 1 citrom 1 liter natúr ásványvíz Elkészítés: Ha zellerlevelekkel dolgozunk, vágjuk apróra a petrezselyemmel együtt. Ha zellerszárunk van, az is apróra vágva mehet a fogyi korong. Turmixoljuk össze az fogyókúra zellerrel alkotóelemet a gépben, majd öntsünk hozzá fél liter natúr vizet, és alaposan keverjük össze.

Nem ígérjük, hogy az ízek szempontjából ez lesz a kedvenc koktélod, de hogy hatásos, az biztos. Zellerszáras zöld turmix, Fotó: rf Nem túlzás azt állítani, hogy az fogyókúra zellerrel az elmúlt években emberek millióinak központi témája lett.

Zeller, a legjobb barátod a diéta alatt

Egyre többen szeretnének tenni azért, hogy a civilizációs betegségeket elkerüljék. A gyógyszeres kezelések mellett mind inkább előtérbe kerülnek a természetes gyógymódok, gyógynövények, amik évszázadok óta bizonyítják jótékony hatásukat.

fogyókúra zellerrel

Ezek egyike a szárzeller, fogyókúra zellerrel kevesen tudják, hogy nemrég hivatalosan is gyógynövénnyé nyilvánították. Anthony William világhírű gyógyító médium természetgyógyász pedig egy egész könyvet szentelt a zellernek, ami végre Magyarországon is elérhető Csodatévő zeller címmel.

  • Hogyan fogyj karról
  • Prodietix árak
  • Fogyni házilag
  • Diéta nélkül fogyni

Beavatkozás nélkül hamarosan a bolygó minden lakóját el fogja érni valamilyen krónikus egészségügyi probléma. Közülük is elsősorban azok, akik az állandó csillogás közepette is hosszútávú és komplex, a mindennapokba könnyen beépíthető, tudatos diétákban gondolkodnak.

Ezzel a zelleres zsírfaló itallal két hét alatt 4,5 kilót fogyhatsz!

Lenyűgöző, ahogy Anthony létrehozta a mozgalmat, és világszerte számtalan embernek állította helyre és javította kicsattanóvá fogyókúra zellerrel egészségét. A színész, aki évtizedek óta napi szinten törődik a testével, bizonyára nem téved.

A könyv szerzője által életre hívott kúra ennek a látszólag semmilyen különleges tulajdonsággal nem rendelkező zöld növénynek az eddig felfedezetlen, sokoldalú és kiváló tulajdonságaira épít.

Azért népszerű és azért marad fenn, mert működik.

További cikkeink a témában

A zellerléből az útmutatások szerint naponta nagyjából fél liternyi mennyiséget érdemes fogyasztani ébredés után, de úgy, hogy fogyókúra zellerrel követően legalább fél órán keresztül nem veszünk magunkhoz más élelmiszert. A könyv külön fejezetekben foglalkozik a zellerlé jótékony hatásainak felsorolásával, bizonyos egészségügyi problémák és a zellerlé kapcsolatára, a diéta gyakorlati bevezetésére és alkalmazására, a gyógyulási folyamat megértésére, felismerésére, a tévhitek eloszlatására, egyszóval mindenre, ami a fogyókúra zellerrel zellerlé diétához szükséges!

Nincs csodapirula, csak a természet ereje!